Personalskåp

Personalskåp

54 Träffar

Personalskåp - praktisk förvaring
Personalskåpen från GBP Ergonomics är en praktisk förvaringslösning, som effektivt förebygger stöld och skapar ordning och reda så att du kan utnyttja golvarealen på bästa sätt. Personalskåp från GBP ökar bekvämligheten för personalen eftersom de enkelt kan förvara ytterplagg och personliga ägodelar på ett tryggt och funktionellt sätt så att det alltid är enkelt att hitta dem. Se det aktuella sortimentet online här på sidan och välj ditt favoritskåp bland våra fina modeller.

Miljö och säkerhet
Köp ditt personalskåp hos GBP Ergonomics och få hög kvalitet till attraktiva priser. Samtliga våra produkter är framställda under sträng kontroll och lever upp till gällande miljö- och säkerhetskrav. Vi erbjuder främst möbler som är lämpliga att använda i verksamheter, vilket är din garanti för en robust och funktionell lösning med lång livslängd. Ge dina anställda de bästa möjliga förutsättningarna för att kunna arbeta effektivt. GBP Ergonomicss personalskåp är en liten investering med stor effekt, som dina anställda garanterat kommer att värdesätta.

Sortiment
GBP Ergonomicss personalskåp fås i många varianter, storlekar och färger. Det finns något som passar till varje behov, även i byggnader med begränsad plats så att utrymmet kan utnyttja på bästa sätt. Välj bland flera olika lösningar och låt dig inspireras av de oändliga kombinationsmöjligheterna. Se till exempel våra personalskåp på ben eller med täckt sockel. Vi har både personalskåp för montering på vägg och för placering på golv. Vi har också personalskåp med påmonterad bänkkonsol eller bänkstativ. Därmed uppnås två möbler i en – en mycket bra lösning till exempel omklädningsrum eller personalrum.

Användningsmöjligheter
GBP Ergonomicss personalskåp ägnar sig till både skola och förskola, där de anställda har behov för att förvara personliga ägodelar på ett säkert och enkelt vis. Skåpen ägnar sig även till många andra arbetsplatser och ändamål. Använd våra personalskåp på kontoret, i sporthallen, i verkstaden eller var som helst där det önskas en städad miljö, kombinerat med en hög säkerhet. Föredrar ni personalskåp som är särskilt anpassat till förvaring av värdesaker, kan vi rekommendera våra värdeskåp eller låsbara stålskåp. Se de många möjligheterna genom att klicka på kategorierna till vänster.

Material
Vardagen är stressig i både skola och förskola och möblerna skall tåla det mesta. Därför erbjuder vi endast produkter av robusta material och design speciellt utvecklad för intensivt användande. Därmed uppnås lång livslängd och hög funktionalitet samt att möblerna är enkla att rengöra och tåliga mot slitage. GBP Ergonomicss personalskåp är tillverkade av laminat, men vi har även modeller i andra material, exempelvis stål. Varje modell har sina fördelar, så är du osäker på vilket personalskåp som passar bäst till ert behov, är du alltid välkommen att kontakta oss för personlig service. GBP Ergonomicss personalskåp kan i de flesta tillfällen sättas samman som moduler, vilket gör det till en mycket flexibel lösning som kan anpassas vid ändrat behov. Beställ ditt nya personalskåp redan idag och se fram emot mer överskott i vardagen.