Kundservice

 

Du är välkommen att kontakta Sono Brands kundservice, om det gäller en order, produktinformation, om du behöver support, när du har fått dina produkter, önskar en kreditfaktura eller om du har några andra frågor. Sono Brands vänder sig till företag med ett registrerat organisationsnummer. 

Kontakta kundservice 
Skicka ett e-postmeddelande till info@sonobrands.se. För att göra det enklare för oss att hjälpa dig, ange kundnummer, ordernummer eller fakturanummer när du kontaktar oss via e-post. 

Offertförfrågan 
Alla offertförfrågningar skickas till info@sonobrands.se. 

Orderavdelningen  
Alla order skickas till order@sonobrands.se 

Öppettider kundservice 
Måndag till fredag 8:00-16:00 (helgfria dagar) 
Lunchstängt: 12.00-13.00 

 

Kontaktinformation

Företagsnamn:   Sono Brands AB 
Adress: Hörngatan 5, 573 22 Tranås 
E-post: info@sonobrand.se 
Telefon: 0140-77 14 00, öppet månd.-fred. 08.00-16.00
Telefax: 0140-77 14 10 
Org.nr: 556 862-5536 

 

 

Hur du ska hitta den produkt du söker 
För att hjälpa dig, att hitta den produkt du söker, kan du bläddra dig genom kategorierna till vänster på vår sida. Kategorierna är indelade med underkategorier, som leder dig till önskad varugrupp. I alla produktlistor kan du även sortera produkter på pris och tillgänglighet. Du hittar också ett urval av rekommenderade produkter i varje kategori. Om du vet exakt vad du letar efter, kan du använda vår sökfunktion, som finns högst upp på vår sida. För att söka, fyll i sökord och klicka på "Sök" för att se relevanta produkter och sidor. För att få ett så bra resultat som möjligt, är det viktigt, att du väljer relevanta sökord. 

 

Sortiment 
På www.sonobrands.se kan du bl.a. beställa arbetsplatsutrustning som höj- och sänkbara arbetsbord, skåp, hurtsar, hyllställ, kontorsmöbler och olika tillbehör till arbetsplatser. Om du har frågor om produkter, som du inte hittar i vår web-site är du välkommen att kontakta oss. Det gör du enklast via e-post till info@sonobrands.se. 


Priser 
Alla priser är exklusive mervärdesskatt, frakt och köparens betalningskostnader. Priserna är dagspriser och i svenska kronor. Vi ändrar priserna på produkterna med utgång från ändringar av valutakurser, prisändringar från leverantörer eller generella kostnadsändringar. Prisändringar påverkar inte redan bekräftade order. 

Leveranstider 
Tag kontakt med vår kundsupport om du har speciella önskemål på leveranstid, skicka e-post till info@sonobrands.se. 

Leveransvillkor 
Sono Brands AB levererar inom Sverige. Om du har frågor som rör leveranser utanför Sverige, kontakta försäljningsavdelningen på info@sonobrands.se. Om inget annat särskilt har avtalats, gäller INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place) mottagarens adress på gatunivå. Inbärning, montage eller annan godshantering på mottagares adress ingår ej, om inte detta är specificerat och överenskommet i ett skriftligt avtal. 

Försäljningsvillkor 

Sono Brands AB vänder sig till företag med organisationsnummer.  

Kvalitets- och miljöpolicy 
Sono Brands AB säljer inredning för lager, kontor och industri. Vi vill vara kända för att: 

  • våra medarbetare har hög kompetens om våra produkter och dess användningsområden 

  • vi kan hitta bra helhetslösningar för kunden 

  • erbjuda bra kundservice 

  • erbjuda bra priser 

Vi ska hjälpa våra kunder med att effektivisera och optimera sin verksamhet samt förbättra deras arbetsmiljö och minska påverkning på den yttre miljön. Vi uppfyller naturligtvis alla rättsliga krav och lagar. Vi hjälper våra kunder att effektivisera och optimera sin verksamhet, samt förbättra deras arbetsmiljö och minska påverkan på den externa miljön. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss samt att förebygga problem i fråga om kvalitet och miljö. 

 

Kunduppgifter / Personuppgifter 
Våra kunders adressuppgifter behandlas på tryggt och säkert sätt enligt gällande lagar. För att kunna lägga upp dig som kund och kunna leverera dina varor, behöver vi uppgifter som t.ex. ditt namn, företagets namn, org. nummer, adress, telefon-nummer och e-mail adress. Genom att godkänna våra köp-villkor godkänner du, att vi sparar och använder dessa uppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund hos Sono Brands AB.  Sono Brands AB sparar dina uppgifter internt och vi lämnar inte ut företags- eller personuppgifter vidare till tredje part. 
  

Loggdata 
Vi samlar också in och sparar loggdata, som exempel vilka kategorier och produkter du tittar eller söker på. Detta för att lära oss vad våra kunder är intresserade av och för att kunna erbjuda ett bättre sortiment och fler erbjudanden. Informationen används också för att kunna erbjuda relaterade produkter och om du så önskar skicka speciella erbjudanden. Informationen används dessutom för att producera trafikrapporter som vi använder för vår kapacitetsplanering. All information av denna typ är anonym och används enbart internt för att vi skall kunna blir en ändå bättre leverantör till dig.