Verktygstvättar

Verktygstvättar

9 Träffar

Använd GBPs verkstadstvättar när du behöver rengöra och avfetta komponeneter i t.ex. maskinverktyg och bildelar. Vi har tre olika modeller att välja mellan för att du ska hitta en tvätt, som passar just ditt behov, komplettera gärna med tvättkorg och aromatfritt kallavfettningsmedel.

Vår minsta tvätt, Microclean är lämplig för service-, reparations- och bilverkstäder. Microclean kan placeras direkt på en arbetsbänk eller hängas upp, i lämpligt höjd, direkt på väggen. Tvättgodset tvättas manuellt med hjälp av duschborste. Microclean är den idealiska lösningen för tvättning av små maskin- och motordelar.

Maxiclean har två tvättsystem, som kan användas samtidigt eller separat. Godset kan antingen placeras i det stängda utrymmet och tvättas automatiskt av tre tvättmunstycken eller tvättas manuellt med tvättborste. Tvätten är utrustad med ställfötter som standard.

Masterclean har två tvättsystem, som kan användas tillsammans eller separat. Tvättgodset kan rengöras i det slutna utrymmet, där det spolas automatiskt av sex munstycken (varav tre rörliga från både under- och översida). Tvättgodset kan också tvättas manuellt med tvättborste. Inre tvättutrymme: 850x460x370 mm.

Aromatfritt kallavfettningsmedel, 25L
Effektiv tvättvätska med svag doft för användning i verkstadstvättarna Microclean, Maxiclean och Masterclean. Lämplig för rengöring av järn, stål, rostfritt, aluminium, mässing och koppar. Avlägsnar olja, fett, sot, vax, grafit och asfalt. Efterlämnar en rostskyddande film. Flampunkt 70° C.